(4-30-1394، 07:14 عصر)bashar نوشته است: آقا داود راجب ذرات آسمان گفتید، دیدن این ذرات آیا نشانه ای از گشایش چشم سوم است؟ ممنون میشوم بیشتر توضیح دهید...
باید بدونیم که در مسیر الهی همه آدمها به "نوعی" پیشرفت دارند اینها تجربه های شخصی ست.
معمولا افراد بعد از دریافت انرژی و قرار گرفتن در امواج مغناطیسی بزرگان این ذرات را میبینند.
در مراحل اولیه گشایش چشم سوم ،معمولا رنگهایی که در چشم سوم دیده میشوند برعکس چشم فیزیکیست و افرادی که چشم سومی تقریبا باز داشته باشند رنگ قرمز ،سبز دیده میشه و رنگ سیاه آبی نیلی دیده میشه.
چشم سوم حتما بوسیله عصبهایی به چشم فیزیکی متصله پس ربطی داره.
شمابه یک فرد معمولی بگی نگاه به ذرات آسمان بکن شاید بگه خل شدی.....
این ماها هستیم که با تمرکز ،سعی در دیدن این ذرات میکنیم. والا اگر تمرکز نکنی این ذرات دیده نمیشه.
تجربه ها متفاوته و در متا توجیه علمی نداریم چنانچه در شهود هم توجیه علمی نداریم. اگر هم توجیه علمی باشد من نمیدانم.
تمرینی برای خودم دارم که بعد از مدتها به اون رسیدم. واین تمرین رو خود سرانه انجام دادم که باعث شد دریکی از چشمام فشار زیادی وارد شد که یک چشمم شروع به پف کردن کرد و معبر انرژی در آنجا سد شد و رگ بالای حدقه چشمم شروع به کبودشدن کرد و یکی از چشمام لکه سیاه رنگی افتاد که بعدها دیدم سلولهای اون قسمت سوخته است.