موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 375
سپاس شده 168 بار در 33 ارسال
.وضعیت من: هیچکدام
من امروز صبح ریکی اسویی سطح ۱ رو دریافت کردم در ابتدا کمی اضطراب داشتم و قلبم به شدت میزد طوری که ضربانش رو در تمام بدنم حس میکردم سپس آرام شدم و پس از مدتی در تاج سرم احساس گز گز کردم که تا روی پیشانیم می آمد به مدت بیست دقیقه با چشمان بسته و دستان باز نشستم ولی حس دیگری نداشتم بعد از بیست دقیقه سپاسگذاری کردم و تمام کردم
من کتابهایی در این زمینه ها خوانده ام و حدود شش ماهی هست که گاهی مراقبه هایی کوتاه مدت داشتم به نظر شما من این انرژی رو کامل دریافت کردم؟
البته ببخشید اگر سوالم تکراریه ولی نیاز دارم که جوابشو بشنوم با تشکر از همه
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 3
سپاس شده 5 بار در 2 ارسال
9-4-1396، 11:33 عصر
(آخرین تغییر در ارسال: 9-4-1396، 11:42 عصر توسط مهرا.)
درود بر شما.من ریکی اوسویی 1 را دریافت کردم.موقع دریافت دو تا انگشتر دستم بود هر کاری کردم انگشترا در نیومدن.به نظر شما در دریافت تاثیر داره؟ موقع دریافت هیچ حسی نداشتم.
موضوعها: 61
اعتبار:
70
سپاس ها 3837
سپاس شده 4873 بار در 666 ارسال
درود
مطالب انجمن و همه پیامهای مربوط به همسویی ریکی اسویی رو مطالعه بفرمایید
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 3
سپاس شده 5 بار در 2 ارسال
درود بر دوستان گرامی.سوالی داشتم. آیا خانم باردار میتونه همسویی دریافت کنه؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
موضوعها: 1
اعتبار:
5
سپاس ها 1026
سپاس شده 126 بار در 15 ارسال
سلام دوست گرامی
ورودتون به انجمن رو خوش آمد میگم.تا اساتید بیان من نظرم رو خدمتتون میگم.
همانطور که میدونید ریکی انرژی الهی و هوشمند هست و به هیچ وجه آسیب رسان و یا مضر نیست. از طرفی دیگر چون بنا بر ظرفیت و گشودگی شخص دریافت صورت میگیره، سرعت بهبود شخص از هر نظر هم به گونه ای الهی و فارق از آسیب خواهد بود.مسئله برون ریزی در هر شخصی متفاوت است اما در کل چیزی نیست که باعث نگرانی شود.
البته باید در نظر بگیرید که همسو شدن با ریکی در این حالت نه تنها مشکل آفرین نیست بلکه در این دوران حساس یاوری بسیار ارزشمند است که نه فقط به روح و جسم شما بلکه به کودک هم نور الهی را میرساند.