امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص میوه ها و سبزیجات
#11
انار:

این میوه غنی از ویتامین های چون C ، B2 و B1 و موادمعدنی مانند سدیم،فسفر، آهن، منیزیم و پتاسیم و ترکیبات قندی ساکارز، گلوکز، فروکتوز و همچنین اسیدهای مالیک و سیتریک است. از پوست این میوه در صنعت داروسازی برای تولید دارو بهره گرفته میشود. رویهمرفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است .

خواص:

۱) انار شیرین ادرار آور است .

۲) ملین مزاج است .

۳) آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است .

۴) ترشح صفرا را زیاد می کند.

۵) آب انار اسهال را برطرف می کند.

۶) اگر آّ انار را با عسل مخلوط کرده و هر روز چند قطره در بینی بچکانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می کنید .

۷) خون ساز است .

۸) خون را تصفیه می کند .

۱0) برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است .

۱۱) آب انار خنک کننده است .

۱۲) رنگ صورت را شاداب می کند .

۱۳) صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می کند .

۱۴) برای وزن اضافه کردن انار بخورید .

۱۵) آب انار مقوی قلب و معده است .

خواص دیگر قسمت های درخت انار

16) جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده و روده را از بین می برد .

17) جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد کرم درد .

18) برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده کنند .

19) خانم هائیکه عادت ماهیانه شان منظم نیست می توانند از جوشانده برگهای انار استفاده کنند.

20) برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می برد .

21) برای برطرف کردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له کرده و با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید .

22) جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار کرم کش است .

23) دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می کند .

24) دم کرده گلهای انار را بصورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید .

25) برای برطرف کردن دندان درد ، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه کنید .

26) انار ترش و شیرین (میخوش )ادرار را زیاد می کند .

27) برای برطرف کردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .


28) جوشانده پوست انار برای گلو درد و زخم گلو ورفع بواسیر مفید می باشد.

29) جوشانده گل انار برای از بین بردن زخم های دهان و اسهال مزمن وبهمراه کنجد برای بهبود سوختگی مفید می باشد.

30) جوشانده ریشه انار برای دندان درد و تنظیم عادت ماهیانه در زنان مفید می باشد

31) جوشانده پوست درخت انار اثر ضد کرم دارد

32) خاصیت‎ ضد سرطانی‎ آب‎ انار

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، پژوهش‌های‎ جدید نشان می‎دهد آب‎ انار خاصیت‎ ضد سرطانی‎ دارد. طبق تحقیقات سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران‎ آکادمی‎ علوم‎ امریکا دریافته اند که ، مصرف‎ آب‎ انار از ابتلاء بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.

باکشف‎ جدید راه‎‎ دستیابی‎ بـه خواص‎ ضد سرطانی‎ و نحوه‎‎ معالجه سرطان‎ با آب‎ انار هموارتر شده‎ است‎ . متخصصان‎ تغذیه‎ مصرف‎ آب‎ انار را صبح‎ و پیش‎ از صبحانه‎‎ توصیه می‎ کنند.

33) خاصیت آنتی اکسیدانی انار و همچنین خواص ضدتوموری پوست آن از جمله فواید این میوه بشمار می روند که توجه محققان در سراسر دنیا را به خود جلب کرده اند. ظرفیت آنتی اکسیدانی این میوه بیشتر به دلیل وجود تانن های قابل هیدرولیز شدن مانند پانی کالاجین در ترکیب آن است. این ماده که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد، بیشتر در پوست و قسمت های سفید داخل آن یافت می شود.

به همین دلیل با توجه به اینکه کل میوه انار در صنعت برای آبگیری مورد استفاده قرار می گیرد، خاصیت آنتی اکسیدانی اینگونه آب میوه ها در مقایسه با آب انارهایی که تنها از دانه انار گرفته شده اند به مراتب بیشتر است. پلی فنولیک انار که از وزن مولکولی بالایی نیز برخوردار است، ۱۵ تا ۳۰ برابر در از بین بردن و خنثی کردن رادیکال های آزاد پراکسیل موفق تر عمل می کند و از این رو خاصیت آنتی اکسیدانی انار در مقایسه با آب انگور قرمز و چای سبز تا سه برابر بیشتر گزارش شده است. همچنین این را هم باید به خواص انار بیفزاییم که این میوه مانع از بین رفتن و تحلیل غضروف ها می شود.

34) تحقیقات اخیر نشان داده اند، آب انار از افزایش آنزیم هایی که سبب ابتلا به التهاب مفاصل و از بین رفتن غضروف ها می شوند، جلوگیری می کند. انار دارای ماده ضدالتهاب انترلوکین ۱ بی است که این ماده در تحلیل رفتن غضروف ها در اشخاص مبتلا به دردهای مفصلی نقش مهمی دارد. گفتنی است، درد مفاصل از بیماری های رایج درمیان مردم بشمار می رود و افراد مبتلا بیشتر برای تسکین این درد، روش های سنتی و گیاه درمانی را به کار می گیرند.

35) خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب اناراست . انار میوه ای است که به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است . انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع کننده چربی ، رفع کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی ، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شکم را دباغی میکند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده ، کمی اشتها ، تهوع ، ضعف عمومی ، تصفیه خون ، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است.

36) دانه های میوه ی جنگلی انار که به (نار دان)شهرت دارد در معالجه اسهال بسیار موثر است . اب انار شیرین باشکر ونشاسته برای درد سینه وسرفه توصیه می شود . رب انار نیز برای رفع خماری موثر است

37) جوشاندة پوست انار جهت ترشحات سفید خانم ها مفید است.

38) از ترکیب گلهای له شدة انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می شود.

39) طبع انار سرد و تر است.

40) پوست آن سرد و خشک است.

41) انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمی تر دارد.

42) انار تولید کنندة اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

43) برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آن گاه بخورند بسیار خوب است.

44) انار ترش نیروی جنسی را کاهش می دهد.

45) عصارة گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

46) گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.

47) به جای گل ما می توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم.

48) کسانی که می خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

49) خوردن انار مستی را رفع می کند.

50) انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

51) بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.

52) جوشاندة گل انار درمان کنندة پیوره و خون ریزی لثه می باشد.

53) پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

54) کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

55) اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می کند.

56) امام صادق (ع) می فرمایند: بخورید انار را با پرده های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

57) حضرت علی(ع) می فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.

58) کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

59) اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کنندة ادرار و تقویت کنندة دستگاه ادرار و مثانه است.

60) انار دفع کنندة مضرات دخانیات می باشد.

61) اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیدة آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می کند.

62) اشخاصی که دارای طبع سرد و تر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.

-و خیلی از فواید دیگر .... امامان هم بسیار در مورد مصرف انار تاکید کرده اند.

- هشدار:
1) خوردن انار برای مبتلایان به زخم معده و روده جایز نیست و برای افراد سرد مزاج زیان بخش میباشد و همچنین موجب کاهش جاذبه کبد میگردد.

2) افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود در ضمن افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی می باشند در مصرف انار احتیاط کنند.

-
 سپاس شده توسط krasna ، annasufia ، narika ، zartosht ، farbod ، kimiasang
#12
انبه :

انبه دارای ویتامین های گروه (B (B1,B2,B3,B5,B6,B9,B12 و A ,E میباشد . همچنین دارای منگنز ,روی ,کلسیم ,اهن ,فسفر ,منیزیم وپتاسیم میباشد.

خواص:

[SIZE=2]- [SIZE=2]محققان می گویند: با وجود اینکه انبه از لحاظ داشتن خواص آنتی اکسیدان امتیاز پایینی دارد، اما باید آن را جزو غذاهای عالی قرار داد. [/SIZE][/SIZE]به گزارشایرنا ازیونایتدپرس ، دکتر "سوزان تالکوت" دانشمند تغذیه در مرکز تحقیقات " ای.گری لایف تگزاس" می گوید : انبه از لحاظ خواص آنتی اکسیدانی همردیف انار قرار نمی گیرد.
محققان دریافتند که انبه تاثیرات کمی بر روی سرطان های ریه، خون و پروستات دارد، اما بر روی سرطان های سینه و روده بزرگ که شایعترین سرطانها هستند، بیشترین تاثیر را دارند.


- [SIZE=2]از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است. انبه نارس تولید کننده بلغم و سودا در بدن می‌باشد.

[/SIZE]
- انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.

- انبه تقویت کننده قوای جنسی است.

- رنگ صورت را درخشان می‌کند.

- دهان را خوشبو می‌کند. - ادرارآور است.

- یبوست را برطرف می‌کند.

- انبه دارای مقدر زیادی اسید گالیک است. بنابراین دستگاه گوارش را ضد عفونی و تمیز می‌کند.

- انبه تمیز کننده خون می‌باشد.

- خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می‌برد.


- انبه حرارت بدن را کاهش می‌دهد و تب را پائین می‌آورد.

- برای رفع اسهال مفید است.

- خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می‌برد.

- برای درمان بواسیر مفید است.

- عطش را برطرف می‌کند.

- انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آن را با سکنجبین بخورند.

- خواص مغز هسته انبه

- انبه دارای هسته بزرگی است که در وسط آن مغز آن قرار درد که به جای مغز بادام می‌توان از آن در شیرینی‌جات استفاده کرد.

- خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می‌کند.

- برای معالجه سرماخوردگی مصرف می‌شود.

- سرفه‌های سخت را درمان می‌کند.

- درمان کننده بواسیر خونی است.

- خانمهایی که دچار خونریزی از رحم می‌باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده کنند.

- مغز هسته انبه کرم کش و ضد اسهال است.

- برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است.

- ضد استفراغ است.

- گل انبه سرد و خشک است و اسهال را رفع می‌کند.

- اگر شکوفه درخت انبه را خشک کرده و هر روز حدود 3 گرم آن را با 10 گرم شکر بخورند سرعت انزال را معالجه می‌کند.

- صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط کنید برای ناراحتیهای پوست مفید است.

- برای برطرف کردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید.

- برای تقویت دندان و لثه دم کرده برگ درخت انبه را مضمضه کنید.


هشدار:
- زیاده روی در مصرف انبه برای افرادی که طبع گرم دارند، مضر است.
- مصرف انبه به خصوص ترشی آن با معده خالی ، ایجاد ناراحتی معده می کند. بنابراین بهتر است آن را بعد از غذا و ترشی آن را همراه با غذا میل کرد.
- پوست انبه را قبل از خوردن جدا کنید ، زیرا بعضی افراد نسبت به آن حساسیت دارند.
 سپاس شده توسط annasufia ، farbod ، krasna ، narika ، kimiasang ، پاييز ، beny
#13
انجیر:

منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامینهای C , B , A است.

خواص:

1. انجیر از نظر طب قدیم ایران ، گرم و تر است .

2. انجیر تعرق بدن را زیاد می كند .

3. ادرار آور است . اگر ترشح ادرار كم باشد ،خوردن انجیرباعث ازدیاد آن می شود .

4. حرارت بدن را كاهش می دهد .

5. چاق كننده است.و برای آنهایی كه می خواهند وزن اضافه كنند بسیار مفید است . بدین منظور می توان آن را با شیر مخلوط كرد و در بین غذاها خورد.

6. انجیر ( تازه یا خشک ) یبوست را برطرف می كند و یكی ازبهترین میوه ها برای تمیز كردن روده بزرگ و رفع یبوست است .

7.در قدیم برای از بین بردن یبوست از شربت انجیراستفاده می كردند.

8.جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف می کند.

9.خاصيت معجزه آسادراحياي انرژي پس از يكدورهطولاني بيماري كاملاً ثابت شده است.انجير باعث از بين رفتن خستگي ذهني وجسمي شده و قوت و نيروايجاد مي كند.

10.به كساني كه از ترك خوردگي لبها , زبان , سقف دهان رنج مي برند توصيه مي شود انجير فراوان مصرف كنند. انجير تازه و خشك به علت دارا بودن مقادير فراوان سلولز باعث ايجاد حركات آسان تر در روده بزرگ شده ودر نتيجه دفع را تسهيل مي كند.

11.انجير خشك خيس شده در آب (انجير مرطوب) نيز همين خاصيت را دارا مي باشد.تصور بر اين بوده است كه انجير در درمان آسم نيز موثر مي باشد.آب انجير خشك در از بين رفتن سرفه‌هاي خشك و مزمن بسيار موثر است.

12.انجير در درمان ضعف جنسي نيز بي‌تاثير نمي‌باشد .

هشدار:
1- شیره درخت و میوه ی نرسیده ی انجیر دارای مواد حساسیت زا بوده و میتواند موجب بروز الرژی شود.
2-مقذار اگزالات انجیر بالابوده و افراد با سابقه ی سنگ کلیه یا کیسه ئ صفرا باید با احتیاط،، انجیر را مصرف کنند.
 سپاس شده توسط narika ، kimiasang
#14
انگور :

میوه ای است بهشتی كه شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ،
فسفر ، پتاسیم و آلبومین است.

خواص:

- انگور برای سلامتی قلب ، ریه و كلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است .
- انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر خالی میل کنید لاغر کننده است واگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است.
- انگور یکی از میوه‌های ضد سرطان شناخته شده است و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است‌.
- یبوست كه عوارض آن بی اشتهایی ، نفخ ، سردرد تشنگی مفرط وبد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود .
- یکی از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن آن است‌. انگور قند خون را نیز تنظیم می‌کند. به علاوه انگور قرمزبرای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتراست. البته افرادی که قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور بهره زیادیببرند‌.
-انگور برای افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب بسیارمفید است.
-آب انگور به شکل محلول پوست را روشن کرده و تقویت می‌کند.
-انگور برای کم خونی و مسمومیت بدن در مقابل خستگی یا سو
تغذیه یا سو هاضمه، درد مفاصل رماتیسم ورم روده و یبوست بسیار مفید است

كشمش : كشمش تقویت كننده ی بدن است و اگر آن را مانند چای دم كنید و بنوشید ، برای نرم كردن سینه و درد گلو مفید است.


غوره : غوره
برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی كننده بدن نیز هست هم چنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر كردن سودمند است .

هسته انگور:
هسته انگور حاوي خواص آنتي اكسيداني قوي است كه براي درمان بسياري از بيماري‌ها مفيد است.عصاره
هسته این میوه علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدانی، دارای خواص آنتی هیستامین، ضد آلرژی و ضد التهاب است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود.خواص آنتی اکسیدانی عصاره هسته انگور بسیار قوی تر از ویتامین های E وC موجود در آن عمل می کند. این آنتی اکسیدان ها، به هنگام افزایش فعالیت آنزیم های پوستی، به ترمیم نسوج ارتباطی کمک می کنند. عصاره هسته انگور، باکمک به بازسازی رگ های خونی آسیب دیده، زخم ها و جراحت ها را درمان می کند
و باکتری های مضر موجود در آن ها را از بین می برد.از ایجاد پلاگ در عروق خونی پیشگیری می کند.سطح هوشیاری را افزایش داده و از بروز پیری زودرس پیشگیری می کند. از پوسیدگی دندان پیشگیری می کند. گردش خون را تقویت می کند. یبوست را درمان می کند.

هشدار:
سعی كنید غوره را خالی نخورید چون روی معده اثر سوء می گذارد هم چنین خانم
های باردار
از خوردن غوره ی زیاد خودداری كنند ،‌ چون غوره مدر است و امكان
دارد موجب سقط جنین شود . همچنین مصرف کننده های دارو های ضدانعقادی نباید بدون مشورت پزشک از عصاره هسته انگور استفاده کنند.


.
 سپاس شده توسط annasufia ، zartosht ، krasna ، farbod ، narika ، kimiasang ، پاييز
#15
انيسون:

انيسون که آن را باديان رومي و رازيانه ي رومي نيز مي‌ نامند، گياهي است بادانه‌ هاي بسيار معطر. انيسون از تيره ي چتريان است و با دانه‌ هايي سبز رنگ، گلابي شکل و کوچک که قسمت فوقاني آن نوک تيز بوده و پنج خط برجسته (دهشيار) بر روي آن کاملاً مشهود است، ديده مي شود.

خواص:
-انیسون گیاهی دارویی با طبع گرم و خشك است كه به نام‌های رازیانه رومی و بادیان رومی نامگذاری شده است؛ این گیاه ضد بلغم است.

-انیسون دارای خاصیت ضد نزله، محرك، ضد اسپاسم، بادشكن، هضم كننده غذا، ضد اسهال، مسكن، ضد چربی خون، تقویت كننده بدن، معرق، محرك، خواب آور و اشتها آور است.


-از خواص مغزی و عصبی انیسون می‌توان به محرك، خواب‌آور، تقویت مغز، ضد پاركینسون، رفع سرگیجه، رفع میگرن، برطرف كننده ضعف شدید و ضد درد عصبی اشاره كرد.
-از جمله خواص سر و گردن انیسون، رفع سنگینی گوش، شستشو دهنده چشم و تقویت كننده چشم و گوش به صورت خوراكی است.
-انیسون دارای خواص گوارشی است كه می‌توان به محرك، اشتها‌آور، تقویت كننده معده، رفع سوء‌هاضمه، ضد نفخ، رفع دل‌پیچه و -اسپاسم‌های معده، ‌باد شكن، ضد نفخ، باز كننده انسداد كبدی و رفع كننده رطوبت طحال اشاره كرد.
-انیسون داروی گیاهی محرك، مسكن، ضد اسپاسم رحم، افزایش‌دهنده شیر مادران، درمان‌كننده دل پیچه و كولیت اطفال از طریق شیرمادر است و در درماناختلالات قاعدگی و كاهش چربی خون مؤثر است.
-انیسون برای تقویت پوست مفید و ضد خارش است. همچنین در رفع خون‌مردگی(ضماد) مؤثر بوده و روشن كننده رنگ رخسار است.

هشدار:
مصرف انیسون برای گرم مزاجان می‌تواند موجب بروز سردرد شود همچنین ممكن است موجب سقط جنین و ‌حساسیت پوستی و كبدی شود.



 سپاس شده توسط krasna ، farbod ، Saeed141 ، sahand110a ، narika ، kimiasang ، پاييز
#16
سلام

براي كساني كه بيماري هاي معده دارند مصرف يك استكان عرق انيسون بعد از هر وعده غذايي خيلي مفيده...
 سپاس شده توسط krasna ، sahand110a ، farbod ، ye doost ، narika ، پاييز
#17
بادام: (شیرین و تلخ)

بادام سرشاراز ویتامین های E , B2, A میباشد, همچنین دارای مواد معدنی منیزیم, مس, پتاسیم, منگنز ,کلسیم ,نیاسین میباشد.

خواص:

بادام شیرین از نظر طب قدیم ایران کمی گرم و تر است .

1) بادام ملین بوده و روغن بادام ضد یبوست است مخصوصا از روغن بادام می توان رفع یبوست برای بچه ها استفاده کرد .

2)بادام سینه را نرم می کند .

3)شیر بادام برای رفع سرفه ، ناراحتی حنجره و تنگی نفغس مفید بوده و خلط آور است .

4) بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفید است .

5)بادام بو داده مقوی معده بوده و قابض است .

6)بادام تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید اسپرم را زیاد می کند .

7)بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است .

8)چغاله بادام لثه و ریشه دندان را تقویت می کند .

9) چغاله بادام برای خشکی دهان مفید است .

10)شکوفه بادام را دم کنید و بعنوان مسهل برای اطفال استفاده کنید .

11)دم کرده پوست قهوه ای رنگ مغز بادام بهترین دارو برای تسکین درد و التهاب مجاری تنفسی است .(مقدر مصرف 5 گرم در 100 گرم آب )

12)جوشانده برگ درخت بادام برای نارسائی کبد و کیسه صفرا مفید است .

13)روغن بادام خواب آور است و بیخوابی را از بین می برد .

14)برای صاف کردن سینه و نرم شدن روده ها و از بین بردن سرفه خشک باید روغن بادام را با شکر و کتیرا مخلوط کرده و بخورید .

15)روغن بادام را با آب گرم مخلو ط کنید داروی خوبی برای رفع اسهال و دل پیچه بچه ها خواهد بود . ضمنا این مخلوط سنگ مثانه را خارج کرده و ادرار کردن را آسان میکند .

16)برای درمان نقرس و رفع خمیدگی پیران ، مهره های پشت را با روغن بادام چرب کنید .

17)برگ تازه درخت بادام مسهل و ضد کرم است .

18)برگ خشک شده درخت بدام قابض بوده و اسهال را از بین می برد.

19)روغن بادام شیرین بدلیل خاصیت نرم کنندگی و ضد التهاب در کرم ها و پمادها بکار می رود.

20)برای رفع بیماریهای سینه ، روغن بادام شیرین را با هموزن آن عسل و یک زرده تخم مرغ مخلوط کنید که بصورت خمیر یکنواختی داراید سپس به آن جوشانده گل ختمی
اضافه کرده و یک قاشق چایخوری از انرا بفاصله هر سه ساعت بخورید .

21)برای رفع خارش پوست بچه هائیکه که سرخک و مخملک دارند روغن بادام را در تمام سطوح بدن آنها بمالید خارش را تسکین می دهد .

22)مالیدن روغن بادام بر روی پوست التهاب را رفع کرده و سوختگی را درمان می کند.

23) روغن بادام اگزما را رفع می کند .

خواص بادام تلخ

مغز بادام تلخ ازنظر طب قدیم ایران خیلی گرم و خشک است .

1-بادام تلخ را آسیاب کرده و با سرکه مخلوط کنید ضماد خوبی برای سر درد می باشد همچنین مالیدن آن بر دور چشم برای تقویت بینایی مفید است .

2- خوردن بادام تلخ برای تنگی نفس ، سرفه و ورم ریه مفید است .

3-بادام تلخ رابا عسل بخورید کبد و طحال را تمیز می کند .

4-برای رفع درد کلیه ها بادام تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید .

5- بادام تلخ را با عسل برای قولنج مفید است .

6-برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتی های کلیه ، بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده و بخورید .

7-اگر عادت ماهیانه خانم ها عقب می افتد بهترین طرز درمان آن قرار دادن شیاف بادام تلخ در مهبل است .

8-برای ازبین بردن لکه های صورت ، بادام تلخ را پودر کنید و با سرکه مخلوط کرده و ضمادی از آن درست کنید و روی پوست بمالید .

9-ضماد بادام تلخ برای درمان زخم های کهنه خارش و مخملک بکار میرود .

10- ضماد ریشه درخت بادام تلخ برای درمان انواع دردها مفید است .

11-ضماد ریشه درخت بادام برای پاک کردن طحال ، کلیه و دفع کرم روده بکار می رود .

12-دم کرده ریشه درخت بادام تلخ برای پاک کردن طحال ، و دفع کرم روده بکار می رود .

13-روغن بادام تلخ خاصیت مسهلی درد .

14-روغن بادام تلخ برای تنگی نفس ، درد کلیه و خارج کردن سنگ مثانه مفید است .

15-برای رفع زنگ زدن و صدا در گوش یک قطره از روغن بادام تلخ را در گوش بریزید .

16-مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت ، لکه ها و چین و چروک را از بین می برد .

17-رغن بادام تلخ ترک دست و پا را که از سرما ایجاد شده از بین می برد .

18-آنهایی که مبتلا به اگزما هستند اگر از بادام تلخ خمیری درست کنند و از آن بجای صابون برای شستن نقاطی که مبتلا به اگزما است استفاده کنند بزودی بهبود می
یابند .
19-خمیر بادام تلخ برای رفع بوی بد پا و زیر بغل مفید است .

20-روغن بادام تلخ برای درمان سیاه سرفه مفید است .

21-اگر شما باردار هستيد و يا قصد بارداري داريد، بادام منبع اسید فولیک است. همان طور که مي دانيد، اين ويتامين عمل ساخت و نگه داري سلول ها را برعهده دارد. اين وظيفه در هنگام تقسيم سلولي و رشد بسيار مهم است ، پس براي زنان باردار و نوزادان بسيار مهم است. اسيد فوليک در تکامل رشد جنين بسيار با اهميت مي باشد. رشد طناب نخاعي و مغز جنين در گرو وجود اسيد فوليکمي باشد. اغلب زناني که مي خواهند باردار شوند و زنان باردار بايد مکمل اسيد فوليک مصرف کنند. پس بادام، يادتان نرود!

هشدار:
بادام از نظر اینکه دارای مواد مغذی بسیاری است بنابراین غذای بسیار خوبی است ولی چون سنگین و ثقیل الهضم می باشد نباید در خوردن آن افراط کرد و مقدر آن نباید در روز بیش از ده دانه باشد .
بادام همچنین برای معده های ضعیف و سرد خوب نیست و اشخاصی که معده ضعیف دارند بهتر است بادام را با شکر بخورد .
 سپاس شده توسط Saeed141 ، sahand110a ، zartosht ، narika ، kimiasang ، پاييز
#18
بادام هندی :

سرشار از ویتامین های A و E و K و املاح معدنی مس، منیزیم، فسفر، روی و همچنین چربی و پروتئین و اسید اولئیک است.

خواص:

-اسید اولئیک موجود در آن، چربی غیراشباعی است که برای قلب مفید بوده و در روغن زیتون هم یافت می شود و پروتئین آن حاوی اسیدهای آمینه ضروری بدن است.

-مس به همراه آهن نقش مهمی در ساخت هموگلوبین داشته و از کم خونی جلوگیری میکند. این عنصر در حذف رادیکال های مضر بدن موثر بوده و نقش اساسی درتشکیل
غلاف میلین سلول های عصبی داشته و در تشکیل رنگدانه های ملانین پوست و مو نقش مهمی ایفا می کند.

-منیزیم می تواند با تنظیم فشار خون از سکته های قلبی بکاهد و برای سلامتی استخوان ها مفید باشد. منیزیم با متعادل کردن مقدارکلسیم به کشش ماهیچه ها کمک می کند.منیزیم موجود در بادام هندی می تواند از اختلالات خواب در دوران یائسگی و از حملات سردردهای میگرنی بکاهد.

-موادی مغذی در بادام زمینی وجود دارد مانند فولیک اسید، اسید فیتیک، فیتواسترولز، که تاثیراتی ضد سرطان دارند.

-جلوگیری در تشکیل سنگ صفرا.

-جلوگیری از عارضه فراموشی.

-بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می‌کند.

-از ابتلا به سرطان روده پیشگیری می‌کند.

هشدار:

-بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن می تواند منجر به کریستاله شدن آن ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود.از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه ی صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.

ـ پوسته بادام هندی سم التهاب آوری دارد که تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل است که همیشه بادام هندی به
صورت پوست کنده و خشک شده به بازار عرضه می شود. بادام هندی خام را برای ازبین بردن تمامی رزین های سمی آن بو می دهند.

ـ از مصرف بادام هندی شور بپرهیزید. دریافت فراوان سدیم (عنصرموثره نمک) میتواند میزان کلسیم بدن را کاهش داده و موجب پوکی استخوان شود. مغزهای شور برای بیماران کلیوی و افراد دارای فشار خون بالا و البته کودکان محدودیت مصرف دارد.

ـ بادام هندی یکی از مغزهایی است که در شرایط نامناسب و در رطوبت بالا سریعا به توکسین های خطرناکی آلوده می شود که مصرف مستمر آن می تواند احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد. بنابراین هنگام خرید این محصول، آنهایی را که به صورت بهداشتی بسته بندی و دارای مجوز بهداشت هستند انتخاب کنید و از خرید مغزهای فله ای که تاریخ مصرف معلومی ندارند و در شرایط نامناسب محیطی نگهداری و عرضه می شوند اجتناب کنید. چروکیدگی، آفت زدگی و طعم و بوی نامطبوع ازجمله نشانه های فساد این محصول است.
-
 سپاس شده توسط farbod ، zartosht ، Saeed141 ، narika ، kimiasang ، پاييز ، beny
#19
سلام و درود به دوستان عزیز
خیلی ممنون از دوستانی که زحمت جمع آوری این اطلاعات را کشیدن من تا اینجا با اجازه دوستان به خصوص دوست عزیز ye doost این اطلاعات به صورت pdf در آوردم و برای دوستان لینکش قرار دادم
کد php:
http://www.mediafire.com/?i9x2s9s16baylni 
در پناه حق
در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن آگاهي است

و تنها يك گناه و آن جهل است

مولانا
 سپاس شده توسط Saeed141 ، ye doost ، farbod ، Mahacita Bahuruci ، sahand110a ، narika ، پاييز ، beny
#20
بادمجان:



بادمجان دارای کالری پایین است و ویتامین های گروه ,، A ,B و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن و منگنز ,روی , مس و سدیم دارد.

خواص:

- بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.

- بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروییی موثر است.
- بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
-دانه ی بادمجان ایجاد یبوست میکند.

- ریشه بادمجان ، شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده ی خون را داراست، قابض است و می توان از آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.

- بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
- خوردن بادمجان گرفنگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته ی قلبی محفوظ می دارد.
- بادمجان برطرف کننده ی یبوست است.
- اگر برگ ها و پوست سیاه بادمجانرا بجوشانید این جوشانده ی درمان اسهال خونی است.
- جوشانده ی ریشه ی بادمجان درمان بیماری آسم است.

- بادمجان معده را تقویت می کند.
- آب زردرنگی که در موقع نمک زدن وگذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتباعرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض رهایی یابند.
- اگر بادمجان را بسوزانید خاکسترآن را با سرکه خمیر کنید و به زگیل بمالید زگیل کنده خواهد شد.
- از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید تا نیم پز شود. سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد به میزان نصف این مقدار آب به آن شکر اضافه کنید آن را به هم بزنید و بنوشید.

- بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد.
- بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی ه بواسیر و یادرد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.
- این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست نافع است و به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی به علاوه فیبر برای مبتلایان به فشار خون بالا نیز سودمنداست(به شرطی که سرخ نشود).

- علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینتهایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود دربادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید و فلاوونوئیدها مانندناسونین می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضدویروسی می باشد.


هشدار:


- مصرف بادمجان را به افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می برند، توصیه نمیکنیم، همچنین به علت دارا بودن ماده ای سمی به نام سولانین برای افرادی که حساسیت
دارند، مناسب نیست، این افراد به خصوص به نمونه های تخم دار بادمجان حساسیت داشته و بلافاصله بعد از خوردن آن، دچار چشم درد شده یا پوست بدنشان خارش پیدا میکند و در مواردی مبتلا به کهیر می‌شوند.

- مبتلایان به میگرن بهتر است در مصرف بادمجان احتیاط کنند(مقدار تیرامین بالا)

- افراد دارای سنگ کلیه یا کیسه صفرا بهتر است در مصرف بادمجان احتیاط کنند.
 سپاس شده توسط krasna ، zartosht ، sahand110a ، Saeed141 ، narika ، پاييز


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان